Jednym z największych inwestorów w branży chusteczek dziecięcych jest Darek Wojdyga. firma EcoWipes Niezwykle urósł dzięki swojej pomysłowości i przedsiębiorczości. EcoWipes jest wykonany z biodegradowalnego materiału, który ulega biodegradacji w ciągu trzech miesięcy. Celem tej zielonej firmy jest opracowanie zaawansowanych technologicznie rozwiązań, które pewnego dnia całkowicie wyeliminują plastik z produktów zdrowotnych i kosmetyków.
Na przestrzeni lat linia odniosła niesamowity sukces, ale Wojdyga wciąż stara się osiągnąć więcej w swoim międzynarodowym biznesie.
Wcześniej Wojdyga zajmował 86. miejsce na liście 100 najbogatszych Polaków 2012 roku, według Forbes. W Polsce jest podziwiany za swoją pracę i prawdziwe pragnienie, by świat stał się lepszym, bardziej zielonym miejscem. Jego model biznesowy i etyka to odzwierciedlają.
Wojdyga często jest w trasie iw powietrzu dzięki swoim międzynarodowym spotkaniom przez całą dobę. Często dojeżdża z rodziną do pracy w tę iz powrotem ze swojego domu w Polsce na południową Florydę.
Największy europejski producent chusteczek nawilżanych nazywa teraz Fort Lauderdale swoim domem. Dzięki temu utrzymuje stoły w lokalnych restauracjach, które zapewniają idealne warunki do spotkań z klientami.
Przykład? Bar z grillem z homarem. Szef kuchni Jeff Pfeiffer stworzył luksusowe miejsce, w którym serwowane są ekskluzywne owoce morza z lodu, występy na żywo i steki. Morski motyw, schodkowe chodniki, bar w kształcie litery U do miksowania i żywa atmosfera tworzą odpowiedni nastrój dla biznesu. W pełni zadaszone patio z wyściełanymi meblami i ładnym oświetleniem to ulubione miejsce Wojdygi w restauracji do robienia interesów.
Popisowe menu obejmuje grillowaną ośmiornicę śródziemnomorską z marynowaną czerwoną cebulą, oliwą z oliwek, kaparami z Santorynu i greckimi oliwkami; ceviche z owoców morza z homara ośmiornicy ze świeżymi owocami cytrusowymi, marynowanym ananasem, papają i kolendrą; I Ogon Homara z Nowej Szkocji Jumbo Lekko Smażony Z Cytryną, Masłem I Miodowo Musztardowym Aioli.
Spotkania zamieniają się w wystawne, ale niespieszne dyskusje, ponieważ goście ogarniają piękno otoczenia. Restauracja Gianni’s oferuje menu obejmujące najlepsze dania kuchni włoskiej i śródziemnomorskiej oraz wina.
Popularne produkty to spaghetti z homarem z domowym makaronem, całym homarem, pomidorkami koktajlowymi i bazylią oraz najwyższej jakości mięsa, takie jak T-Bone Porterhouse, Grillowany Kotlet Z Cielęciny, Australijskie Kotlety Jagnięce i Kurczaka Scallopini. Na naprawdę wyjątkową okazję goście mogą skosztować kawioru Osetra przy stole jadalnym ze świeżą śmietaną i tradycyjnymi dodatkami.
Szef Kuchni Gianni’s Valter Mancini przygotowuje i przygotowuje menu z najlepszych składników pozyskiwanych lokalnie z regionu. Dla przedsiębiorcy ceniącego etykę w biznesie po prostu nie ma lepszego sposobu na prowadzenie biznesu niż w restauracjach, w których szefowie kuchni wyznają te same wartości.
Niezrównane doznania kulinarne w niezapomnianej scenerii są punktem kulminacyjnym wielu programów spotkań biznesowych w restauracji. Wojdyga wie o tym i stawia na swoją reputację, aby zaimponować klientom i współpracownikom na każdym etapie swojej podróży do dziecięcej dominacji na całym świecie, jeden posiłek na raz.
„Odkrywca. Entuzjasta muzyki. Fan kawy. Specjalista od sieci. Miłośnik zombie.”
More Stories
Stopy procentowe w Wielkiej Brytanii: Bank Anglii wkrótce ujawni swoją kolejną decyzję
Pracodawcy zmuszający pracowników do powrotu do pracy odchodzą w zapomnienie – twierdzi ekspert, twórca terminu prezenteizm Pracuj w domu
BlackRock i Microsoft planują fundusz o wartości 30 miliardów dolarów na inwestycje w infrastrukturę sztucznej inteligencji