Biegowelove.pl

informacje o Polsce. Wybierz tematy, o których chcesz dowiedzieć się więcej

Czy chciałbyś odciąć niewielką część pleśni z sera i zjeść resztę? Dlaczego warto pomyśleć jeszcze raz

Rozwój pleśni na serze i innych fermentowanych produktach mlecznych jest częstym i niezbyt mile widzianym problemem. Zdjęcia/Getty Images

Z archiwum

pytanie:

Nigdy nie jestem w stanie stwierdzić, kiedy w serze feta pojawia się pleśń, ponieważ jest on bardzo biały. Czy można bezpiecznie trzymać go całkowicie zanurzonego w pojemniku z oliwą z oliwek w lodówce?

odpowiedź:

Rozwój pleśni na serze i innych fermentowanych produktach mlecznych jest powszechny

READ  Minister spraw zagranicznych Nanaya Mahuta martwi się perspektywami pokoju na Ukrainie po spotkaniu NATO, podczas gdy premier Hepkins potwierdził wezwanie
READ  Lwy wracają do zoo w Wellington

Ratować